Розглянуто Бандеров

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
95
Реакції
32
Бали
21
Вік
26
Адреса
Бразилія, Ріо-де-Жанейро
  1. Нікнейм адміністратора: Бандеров
  2. Особистий нікнейм: Ромчик Львівський
  3. Суть скарги: Видів мені мут, я так розумію тому що я назвав людину "Клоуном", по перше це професія, хз до чого тут образи, мені поліцейського не називати поліцейським? Якщо ми будемо судити по логіці адміністратора, то виходить що треба всіму серверу давати мут, бо хтось там якось один раз назвав. Press F
    Тепер ми розглянемо ситуацію з другої сторони, якщо Наш Поважний Адміністратор всіма своїми силами бориться з людьми, які аля там когось обізвали. Чому він не видав мут людині з айді #53206 де була пряма провокаціта та образа? На відкаті видно, що він бігав там і явно це чув та ніяк не відреагував.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
  5. Дата походження: Сьогодні

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю. Вислів "клоун", використаний у контексті діалогу з співробітником поліції, був спрямований не як професійне визначення, а як зневажливе формулювання. До моменту видачі покарання адміністратор надав вам усне попередження, не бажаючи Вас карати, після чого ви свідомо заявили, що "будете діяти як бажаєте". Така відповідь свідчить про відсутність наміру дотримуватися правил. Покарання було видано мінімальне - мут на короткий термін, що відповідає Вашому незначному порушенню. Щодо порушення іншого гравця - було видано також мінімальний мут за Вашим доказом, прикріпленим до скарги.

Порушень від адміністратора не виявлено. Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі