Розглянуто Банять за бота якого нема)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Янкоо

Новий гравець
Реєстрування
13 Сер 2026
Дописи
6
Реакції
0
Бали
3
1. Микола Янко
2. Олег Ричков (кажуть що був причетний якийсь Мазепа)
3. Фармив на яблуках один раз кілька годин і потім ще раз кілька годин, по черзі на різних полях, видно комусь не сподобалось і написали скаргу що я бот (принаймі так знайомі кажуть). Я не знаю чим ваша адміністрація займається яка навіть без перевірки блокує гравців на 14 днів, я б на вашому місці звільнив даного адміністратора чи цих двох адміністраторів. Чекаю на перевірку та розблокування.
4. скриншот блокування прикріплю
5. 13.08.2026

Вкладення

• photo_2026-08-13_21-15-38.jpg
    photo_2026-08-13_21-15-38.jpg
    447.7 Кб · Перегляди: 39

Олег Ричков

Ст.Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
313
Реакції
111
Бали
244
1. Микола Янко
2. Олег Ричков (кажуть що був причетний якийсь Мазепа)
3. Фармив на яблуках один раз кілька годин і потім ще раз кілька годин, по черзі на різних полях, видно комусь не сподобалось і написали скаргу що я бот (принаймі так знайомі кажуть). Я не знаю чим ваша адміністрація займається яка навіть без перевірки блокує гравців на 14 днів, я б на вашому місці звільнив даного адміністратора чи цих двох адміністраторів. Чекаю на перевірку та розблокування.
4. скриншот блокування прикріплю
5. 13.08.2026
Вітаю!

Покарання було видано за формою адміністратора Назар Мазепа.

Під час спостереження за вашим ігровим процесом було зафіксовано використання стороннього ПЗ (автоклікера / бота).

Ключові моменти порушення:

1. Аномальна циклічність та швидкість: На відео чітко зафіксовано, що ви проходите міні-гру зі швидкістю 2.19 секунди на дерево три рази поспіль (з точністю до сотих часток секунди). Пройти міні-гру вручну з таким результатом та ідентичним таймінгом декілька разів підряд фізично неможливо. (відео)
  2. Порівняльний тест: Я особисто перевірив і пройшов цю міні-гру в максимально швидкому темпі вручну - мій результат склав ~3.25 секунди. Різниця у понад секунду та ідеальні 2.19 у вашому випадку беззаперечно підтверджують автоматизацію процесів за допомогою стороннього софту. (відео)
Очікуйте остаточного вердикту від ГА.

Янкоо

Новий гравець
Реєстрування
13 Сер 2026
Дописи
6
Реакції
0
Бали
3
Ви смієтесь? знати елементарні речі що кожне дерево спавниться через 8 хв і швидше натискання alt, от вам і бот. Давайте я зайду в гру і вам покажу як треба фармити ябка а ви перевірите маю я бота чи ні. Там гравці були що швидше за мене збирали ябка, там 8 разів кнопкою на мишці натиснути, ви гоните?

Янкоо

Новий гравець
Реєстрування
13 Сер 2026
Дописи
6
Реакції
0
Бали
3
Ви пофарміть 30-40к яблук за 2 дні і ви теж навчитесь так швидко, спробуйте

Янкоо

Новий гравець
Реєстрування
13 Сер 2026
Дописи
6
Реакції
0
Бали
3
В вас 7 серверів і ви не можете вичеслити де є бот чи клікер а де ні? Ну не розчаровуйте мене. Я сьогодні вечером мав продати 20к яблук, через вас я нафармив тільки 17к і не продав бо я досі не розблокований. Компенсація буде за це?

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
754
Реакції
1,106
Бали
543
Вітаю!

Покарання було видано за формою адміністратора Назар Мазепа.

Під час спостереження за вашим ігровим процесом було зафіксовано використання стороннього ПЗ (автоклікера / бота).

Ключові моменти порушення:

1. Аномальна циклічність та швидкість: На відео чітко зафіксовано, що ви проходите міні-гру зі швидкістю 2.19 секунди на дерево три рази поспіль (з точністю до сотих часток секунди). Пройти міні-гру вручну з таким результатом та ідентичним таймінгом декілька разів підряд фізично неможливо. (відео)
  2. Порівняльний тест: Я особисто перевірив і пройшов цю міні-гру в максимально швидкому темпі вручну - мій результат склав ~3.25 секунди. Різниця у понад секунду та ідеальні 2.19 у вашому випадку беззаперечно підтверджують автоматизацію процесів за допомогою стороннього софту. (відео)
Очікуйте остаточного вердикту від ГА.
то шо він так швидко фармить нічого не значить. Ти тикаєш повільно, в нас є тіп в клані який яблука за 1 секунду збирає, банити його тепер будете?
під кожну на себе скаргу давати відповідь брєд, ГА мав би розказати шо це не потрібно та відповідь надасть він сам)

Янкоо

Новий гравець
Реєстрування
13 Сер 2026
Дописи
6
Реакції
0
Бали
3
І не могло в мене бути 2.19 секунди кожного разу бо я реально це роблю руками і постійно то швидше то повільніше бо не попадаю. Ваші 2.19 секунди це тільки ваша некомпетентність. Треба було не 2 хв за мною послідкувати а 20, 30 хв, от побачили би тоді 2.19 секунди чи ні. А також побачили би як інші бігали біля мене і жалілись що я швидко збираю і мішали мені, при чому збирали вони теж так швидко як я, а хтось і швидше що я не встигав. То чо їх не банили? Може то ваші знайомі? Я б на місці керівництва звільнив вас за таку не компетентну роботу

Янкоо

Новий гравець
Реєстрування
13 Сер 2026
Дописи
6
Реакції
0
Бали
3
Це якийсь жах. Я чекаю розблокування і компенсацію за згаяний час, мінімум 5кк, це реально мінімум за 3к яблук які я мав дофармити вечером.

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,135
Реакції
568
Бали
409
Вітаю шановний гравець!
Запрошую вас на обговорення даної ситуації у Discord: peroxwhygen.
Час обговоримо в ОП.​

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,135
Реакції
568
Бали
409
Перевірка проведена.
Стороннього ПЗ не виявлено.
Компенсація надана
Блокування знято
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі