Розглянуто Бан/Вибачення/Не розуміння

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Варвар

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
31
Реакції
66
Бали
23
1. Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля
2. Особистий нікнейм: Нікіта Варвар
3. Суть скарги:

Бан/Вибачення/Не розуміння
Бажаю Здоров'я! Пане Олег Галицький, Вікторія я був забанений за образу родичів та образу адміністрації.

Якщо чесно я не пам'ятаю дану ситуацію, також якщо таке було но я сумніваюсь, прошу мене розбанити, я бажаю знову розвивати та покращувати онлайн також сам проєкт, я присів багато емоцій гравцям, також покращував своїми діями проєкт.

Я перебував на двох посадах, а саме Полковники ЗСУ, СБУ Д. Також на данном проєкт я розумію що не зможу більше займати кер.посади, але бажаю знову розвивати та покращувати проєкт, я був звільнений з Полковника СБУ Д по причині 3\3 догани, які ГС Держ.

Олександр Пуля написав мені в особисті у мене був конфлікт з даний адміністратором, але я не заходив на проєкт, тому що був звільнений з ЗЧС, та пішов на GTA Ukraine 5, де зайняв посаду Адміністратора, та D.M, за короткий термін, також бажаю розвивати проєкт.

Я розумію що даний адміністратор вже не стоїть на посаді, но я у вас пане Олег прошу мене розбанити та дати шанс розвивати проект.

Чому я бажаю піти знову на проект гта україна, безліч товаришів, бажаю знову відкривати Кримінальні Справи та розвивати RP, навчати інших гравців RP, та вопше розвивати сам проєкт, я не можу сказати що проєкт поганий, бо я граю на проєкт з оновлення 2.0, та він мені подобається, та бажаю продовжувати грати, но я не можу, бо на даний момент в бані. Попрошу вас мене розбанити, та прошу вибачення за все що я скоїв, якщо таке було. Дякую за увагу.

Мій discord для обратної связі
vitalik018296

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): [Копія]

Кожен має право на ошибку, головне її осознать
З повагою Нікіта Бірюк

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,043
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Обліковий запис розблоковано.
Більше не порушуйте.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі