Розглянуто Бан ДС без всякої на то вагомої причини.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рагнар Хелл

Активний
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
301
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Рагнар Хелл (krbk4)
  3. Суть скарги: Видали мені бан в діскорді через моє повідомлення в розділі Покупка-продаж "Шукаю людину яка поставить донатні стійки 1 стійка 15кк"
    Видали бан по причині р19 "Спроба роздавання/махінацій будь-якого майна або купівля/продаж ігрової валюти, нелегальних ПЗ, ігрових акаунтів, підписок.
    Карається: перманентне блокування на усіх Discord серверах без можливості оскарження" Де я відаю чи роздаю просто так кошти? Де є махінація в тому що людина закидує свої кошти купляє річ а в даному випадку стійки в гаражі і получає за це ігрову валюту зі всіма РП умовами?? Це те ж саме що коли людина донатить і купляє скін і одразу продає його і получає за ДОНАТ Ігрову валюту теж може прирівнюватися до махінація, чи не так? Прохання ГА ЗГА або ж Модерацію Діскорду розібратися в ситуації так як я не хотів робити ніякі махінація.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Видача покарання за пунктом р19
  5. Дата походження: 25.06.2025

Дмитро Хелл

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
172
Реакції
284
Бали
68
Згоден, з такою логікою не можна купляти речі з донат-магазину. Або наприклад донатний номер на заказ?

Рагнар Хелл

Активний
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
301
Бали
66
Дивлячись на покупку/продаж 02 можна побачити, що деякі люди кожень день кидають оголошення по типу "куплю донатні номер на замовлення" і їх ніяк не наказують. Тоді чому мене заблокували?

image1111.png

Михайло Котляревський

L Vortex | Західна Україна
Реєстрування
14 Лют 2025
Дописи
53
Реакції
60
Бали
23
тут бв початкой блогер Z.A.M.I&UA
фастом розбан незащо

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі