Оскаржено Бан ДС 01 02 03 04 05 06

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Динамо 22

Новий гравець
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
11
Реакції
1
Бали
6
1. Сервер у діскорді:01 02 03 04 05 06
2. Нікнейм теха:Невідомо
3. Особистий нікнейм Олег Динамо (Discord):gonca56722
4. Суть скарги: Рекломування Сторонього проекту в особисті повідомленя
5. Доказ: (скриншот/відео):
6. Дата походження: дату не памятаю.2024

Тема: Оскарження бану

Доброго дня Слава Україні дивіться така ситуація шановні адміністратори пан адміністрація така до вас звернення мені видали покарання 2024 году за рекламу старого проекта на я людині кидав в особисті повідомлення я не знав на даний випадок я не знав що нельзя рекламувати посторонні проекти будь ласка Пробачте мене будь ласка більше так не буду я Правда чесно не знав що нельзя рекламувати посторонні проекти дивіться на даний момент я не знаю що нельзя рекламувати а більше так не буду я осознав що нельзя рекламувати проекти до мене тільки дійшло а мені тільки щойно об'яснили будь ласка прошу розбана discord каналов будь ласка дуже сильно вас просю тому що я хочу вступити в державній організації там надо подавати на роль надо бути як спецоперації discord Я правда не знав що так нельзя робити Я не знав правда Я сочиваю свою вину розбаньте мене будь ласка більше так не буду Даю слово Дайте мені вторий шанс будь ласка розбаньте будь ласка discord сервера 01.02.03.04.05.06 будь ласка Слава Україні і шануємо Любимо
1000021636.jpg

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю, блокування було знято. В разі повторної видачі покарання (вірним), оскарженню підлягати не буде так як ви несете повну відповідальність за свої дії (Реклама проекту є критичним порушенням правил спільноти,але вам було надано ще один шанс, використайте його правильно).
Оскаржено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі