Відмовлено Бан Деревлюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Фішер

Новий гравець
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
Зловживання порушеннями правил сервера. [Бан 5-30 днів]
Примітка: неодноразове (від 3 і більше) порушення правил сервера, які були здійснені за 7 днів.
Примітка: покарання, видані за порушення правил текстових чатів, перешкоди (kick) в облік не йдуть.
Приклад: отримали три покарань за DM, четверте буде зловживанням. Якщо було отримано одне покарання за згадку про рідних, одне покарання за DB і одне покарання за DM, наступне буде вважатися зловживанням.

Інтересно где я був посаджений більше ніж 3 рази за сьогодні,якщо я перший раз сиджу вже більше ніж 40 хвилин!?

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
В следующий раз следи за тем, что делаешь.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
- первая ситуация, здесь можно наблюдать ДМ, СК, ФФ.

- не проходит и пару минут ты уже нас опять расстреливаешь, следовательно тут мы уже наблюдаем РК, ДБ, ДМ, ФФ.

Считаю, что администрация поступила правильно по отношению к тебе.

Ну и маленький бонус: Переглянути вкладення

Станіслав Фішер

Новий гравець
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
- первая ситуация, здесь можно наблюдать ДМ, СК, ФФ.

- не проходит и пару минут ты уже нас опять расстреливаешь, следовательно тут мы уже наблюдаем РК, ДБ, ДМ, ФФ.

Считаю, что администрация поступила правильно по отношению к тебе.

Ну и маленький бонус: Переглянути вкладення 5521
Жди после бана вторая волна

Станіслав Фішер

Новий гравець
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
Да и + ты оск людей.....
Так же здание СБУ не является спавном после убийства это МЗ и вопрос *********************************** вы нарушаете РК,возвращение на место убийство в течение 15 минут... Так же дБ нету то ч о Яс руля стреляю это не дБ,дБ когда человек давит машиной,не знаешь термины иди учи!

Станіслав Фішер

Новий гравець
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
Итог: РК,СК,ФФ небыло. Вы не моя фракция чтобы вы были моими товарищами... Итог ФФ уходит моментально,ДБ нету так как его вообще не было, СК это МЗ а не база СБУ вы не появляетесь там когда вас убили.

Артем Реалтін

чсник проекта
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
215
Реакції
59
Бали
28
Доброго дня. Відео ДМ-у звичайного гравця з вашої сторони - тик (клікабельно). Також є скарга, яка доповнює ваші порушення - тик (клікабельно).
Жди после бана вторая волна
Також прошу старшу адміністрацію відреагувати на цю погрозу.
Очікуйте відповіді від старшої адміністрації.

Станіслав Фішер

Новий гравець
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
Доброго дня. Відео ДМ-у звичайного гравця з вашої сторони - тик (клікабельно). Також є скарга, яка доповнює ваші порушення - тик (клікабельно).

Також прошу старшу адміністрацію відреагувати на цю погрозу.
Очікуйте відповіді від старшої адміністрації.
Чел я тебе не давал доступ говорить в данной жалобе,дання жалоба была не посредственно к ЗГА и выше!

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
Чел я тебе не давал доступ говорить в данной жалобе,дання жалоба была не посредственно к ЗГА и выше!
По-перше не ви вірішуєте кому де писати, надати відповіть адміністратору сказав я, тому що скарга не на Деревлюка (він лише забанив за проханням Артема), по-друге, Докази, ваши погрози також доказують що порушення було й буде далі, відмова, зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі