- Реєстрування
- 28 Лис 2022
- Дописи
- 1,988
- Реакції
- 1,179
- Бали
- 253
1. Discord сервер(-и): Всі
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discor: ivan_9888
4. Суть звернення:
Вітаю.
Нещодавно мій обліковий запис Discord було зламано, і від мого імені почали розповсюджувати рекламу. Хочу відзначити роботу модерації — ви спрацювали оперативно та ефективно.
На даний момент ситуацію повністю виправлено: я змінив пароль, увімкнув двоетапну автентифікацію, і мій акаунт більше не скомпрометований. Від часу злому минуло вже два тижні, і після вжитих заходів я не помічав сторонньої активності.
У зв’язку з цим прошу зняти блокування з мого акаунту. Хотів би й надалі мати змогу стежити за новинами та ринком серверів.
Наперед дякую за розгляд мого звернення.
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання 14.09.2025
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discor: ivan_9888
4. Суть звернення:
Вітаю.
Нещодавно мій обліковий запис Discord було зламано, і від мого імені почали розповсюджувати рекламу. Хочу відзначити роботу модерації — ви спрацювали оперативно та ефективно.
На даний момент ситуацію повністю виправлено: я змінив пароль, увімкнув двоетапну автентифікацію, і мій акаунт більше не скомпрометований. Від часу злому минуло вже два тижні, і після вжитих заходів я не помічав сторонньої активності.
У зв’язку з цим прошу зняти блокування з мого акаунту. Хотів би й надалі мати змогу стежити за новинами та ринком серверів.
Наперед дякую за розгляд мого звернення.
5. Докази (скріншоти/відео):