Відмовлено Бан без доказів на порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Жов 2025
Дописи
19
Реакції
13
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Марк Кант
Особистий нікнейм: Даниєль Ахметов
Суть скарги:
Підбіг до чувака - з ім*ям Андрій Березка (думаю це близкий друг адміністратора, далі буде зрозуміло на основі чого моі догадки), сказав що його автомобіль ***********************************, у відповідь отримав "Як і твоя мама", почалась перепалка, але я собі не дозволяв оск рідню, я разів 20 сказав що Андрій понесе покарання за "оск ****************************и" тощо, через пару хвилин мені прилітає бан від Марка на 20 днів за ОСК гравців і рідні. За оск гравців - повністю згоден, бо це була моя реакція на ОСК моєі мами від Андрія, але оск рідні від моєі сторони не було, і чужу маму я не згадував в грі НІКОЛИ, я собі цього не дозволяю! Попросив адміністратора вийти на звізок в діскорд, щоб пояснити що відбувалося, і побачити докази мого порушення, але адмін відморозив, сказав "Я нікуди заходити не буду, давати не буду, щось не подобається - на форум", а після цих слів підбіжав Андрюша - кент Марка, і почав єхіднічать.
Отже, пан адмін - прошу надати докази мого порушення, а саме - оск рідні, бо я впевнений що не згадував чужу рідню у поганому ключі(у будь якому, я іі не згадував). І при відсутності доказів порушень - прибрати бан. Дякую.
Дата походження:13.11.25

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!

Перевіривши інформацію, виношу вердикт: Марк Кант лише прийняв форму від іншого адміністратора. Тому це вже не можу бути знайомим, або другом, іншої особи. Також, покарання видано вірно.

Видалений користувач 76641

Гість
Отримавши інформацію від гравця з доказами зі своєї сторони, покарання буде перерозглянуте.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі