Розглянуто Бан без причины

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Женя Кензо

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
64
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш ігровий нік: Женя Хвиля
2. Причина покарання: выдали за спаун машины в службе газа
4. Суть скарги: Артем Кузьминский Выдал не ****************************новый бан, так как я заспаунил машины, не успел отьехать меня кинули в тюрьму, с каких делов за это банят,
5. Дата видачі покарання: 30.08.2022
6. Скриншот видачі покарання

Переглянути вкладення

Акіра Стоун

Заступник МОЗ| Північна Україна
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
200
Реакції
34
Бали
31
Шановний гравець, я попереджав 10 разів що не треба спавнити транспорт. Ви мене не почули і за це отримали покарання

Женя Кензо

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
64
Реакції
3
Бали
8

Женя Кензо

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
64
Реакції
3
Бали
8
Шановний гравець, я попереджав 10 разів що не треба спавнити транспорт. Ви мене не почули і за це отримали покарання
Давай пруфы, где ты писал лично мне 10 раз, где в пункте правил игры указано ваше решение такое, и что вы за это баните??? Где здесь прямое нарушение правил, или вы можете делать что хотите? А знаешь что можно машину за спаунить и выехать с той толкучки, вот и все что я хотел сдлеать, твои действия не чем не оправданы и в правилах проекта не прописаны

Акіра Стоун

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
200
Реакції
34
Бали
31
Дорогий гравець,я просив багато разів всіх гравців не спавните машини. По перше це не бан,а КПЗ на 1 годину. Після кіку гравці мене не чули.И прийшлось видавати КПЗ,ви не один. В глобал чаті та в Торговому просили не спавнити газові машини.

Акіра Стоун

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
200
Реакції
34
Бали
31
Чекайте відповіді ЗГА та ГА.

Женя Кензо

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
64
Реакції
3
Бали
8
Дорогий гравець,я просив багато разів всіх гравців не спавните машини. По перше це не бан,а КПЗ на 1 годину. Після кіку гравці мене не чули.И прийшлось видавати КПЗ,ви не один. В глобал чаті та в Торговому просили не спавнити газові машини.
И что, что не бан, я потерял деньги из за этого, кто мне будет возмещать это??

Женя Кензо

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
64
Реакції
3
Бали
8
Нету такого пункта в правила что б ты мог меня за это садить

Акіра Стоун

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
200
Реакції
34
Бали
31
ЗАКРИТО через оффтоп. Очікуйте відповіді ГА або ЗГА

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! На тей час у нас були проблеми з роботую "Газовщика", і щоб уникнути проблем зі спавном машин в одній точці, адміністраторам була поставлена задача контролювати цей процес, Адміністрація попереджала всіх гравців в тому числі і вас.
Вердикт: Адміністратор видав покарання вірно. Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі