Юлія Бархатна
Активний
- Реєстрування
- 7 Лют 2023
- Дописи
- 73
- Реакції
- 87
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Юлія Бархатна 1851
- Суть скарги:
Доброго дня шановна адміністрація! Прошу розглянути можливість розблокування та відновлення мого акаунту. У відповіді на моїй першій скарзі мені повідомили що я передавала дані свого акаунту та з мого ПК використовувалось стороннє ПО.
Стосовно даної історію хочу повідомити, що я дійсно передавала дані свого акаунту в липні 2023 року своєму сокланівцю для проходження батл пасу поки я була у відпустці за кордоном. Після цього на мій акаунт було встановлено двухфакторну авторизацію та акаунт не передавався.
Також на моєму ПК ніколи не використовувалось стороннє ПО, я завжди готова була до перевірки, але перевірка мене на стороннє ПО ні разу не проводилась.
Також прошу переглянути історію моїх порушень для переконання що я дотримуюсь всіх правил серверу та проекту.
Шановний керівник проекту, надіюсь ви дочитали мою довгу історію та надасте можливість насолодитись 2.0 який я чекаю ще з перших анонсів та граю в гру майже рік не порушуючи правила. Обіцяю відсутність порушень та гарантую відсутність стороннього ПО.
Надіюсь на ваше розуміння та вашого позитивного рішення - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): +
- Дата походження: 07.12.23р.
Вкладення
Останнє редагування: