Розглянуто Бан в дс оскарження на 05

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Кейт

Модератор | 04 Північна Україна
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
358
Реакції
501
Бали
98
1. Discord сервер(-и):03
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:denga5635
4. Суть звернення:
Шановна адміністраціє,

Хочу подати офіційне оскарження щодо ситуації, яка сталася на 05 сервері у Discord.
По-перше, я щиро прошу вибачення за свою поведінку. Якщо мої дії або слова когось образили, мені справді прикро. Я не мав наміру порушувати правила сервера чи завдати шкоди гравцям.
По-друге, хочу пояснити ситуацію щодо нібито "зливу" гравців. Моя мета не полягала в тому, щоб поширювати особисту інформацію або наражати когось на небезпеку. Якщо щось подібне сталося — це сталося ненавмисно, і я готовий співпрацювати з адміністрацією для з’ясування обставин.
Прошу розглянути моє оскарження та, за можливості, пом’якшити або скасувати покарання. Надалі обіцяю дотримуватись усіх правил Discord-сервера та не допускати подібних ситуацій.
5. Докази (скріншоти/відео):

IMG_8515.jpeg

6. Дата видачі покарання08.03.2025

Денис Кейт

Модератор | 04 Північна Україна
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
358
Реакції
501
Бали
98
1. Discord сервер(-и):03
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:denga5635
4. Суть звернення:
Шановна адміністраціє,

Хочу подати офіційне оскарження щодо ситуації, яка сталася на 05 сервері у Discord.
По-перше, я щиро прошу вибачення за свою поведінку. Якщо мої дії або слова когось образили, мені справді прикро. Я не мав наміру порушувати правила сервера чи завдати шкоди гравцям.
По-друге, хочу пояснити ситуацію щодо нібито "зливу" гравців. Моя мета не полягала в тому, щоб поширювати особисту інформацію або наражати когось на небезпеку. Якщо щось подібне сталося — це сталося ненавмисно, і я готовий співпрацювати з адміністрацією для з’ясування обставин.
Прошу розглянути моє оскарження та, за можливості, пом’якшити або скасувати покарання. Надалі обіцяю дотримуватись усіх правил Discord-сервера та не допускати подібних ситуацій.
5. Докази (скріншоти/відео):

Переглянути вкладення 304459
6. Дата видачі покарання08.03.2025
1.05

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
Вітаю, Денис Кейт!
Розглянувши, наступний висновок:
Покарання зменшено до 30 днів, через 30 днів з цього моменту можете повернутись на сервер Discord Ukraine GTA 05.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі