Мерик Хард
Поважний гравець
- Реєстрування
- 1 Гру 2023
- Дописи
- 289
- Реакції
- 205
- Бали
- 63
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм:Юкра Овнвайб
- Суть скарги: Шановиний ГА! ви написали в минулій скарзі що я використовував Постороні ПЗ на інших серверах ні я їх не використовував я грав на всіх серверах в мене був поганий інтернет я незнаю чи можете ви дивитись інтернет чи пінг ну коли я дивлюсь пінг він в мене до 160-170 якшо ви можете подивитись мій пінг без проблем лиш визвіть мене на провірку а не пишіть у скаргаг що відмовлено може якшо в мені ви щось або ваше керівницто адміністації щоб запідозріло в мене підозріле пускай передатуть вам або запишуть відкат а я так поняв мене хтось заблокував без причини я незнаю хто саме заблокував зразу вилетіло і серійник заблокали прошу надати мені відео докази що я порушив правила серверу і якщо у вас нема відео доказів ви або маєте розбанити або визвати на провірку і щераз кажу якщо ви побачили що в людини 4 лвл вона вміє тулитися то ви зразу думаєте вона з софтом? у вас все так прошу надати відео доказ або на провірку якщо ви цього не зробите я буду писати на вас скаргу керівнику проект або спец адміну!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:09.05.2024