Кацпер Бейліс.
Козак
- Реєстрування
- 15 Тра 2025
- Дописи
- 15
- Реакції
- 13
- Бали
- 8
1. Discord сервер(-и):01,02,03,04,05,06
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: mini_boy666
4. Суть звернення:
Звертаюся до адміністрації сервера з приводу мого перманентного бану за порушення правила P.14 (14.2)
Я визнаю свою провину та розумію, що мої дії були неправильними і порушив правила сервера. На той момент я вчинив необдумано і не замислився над наслідками.
Мені щиро шкода за ситуацію, яка сталася. Я зробив висновки та усвідомив свою помилку. Обіцяю, що надалі буду дотримуватися всіх правил і поводитися адекватно.(тоді мені було 15 рочків я був (дегенератом) шяс мені 16
Прошу дати мені ще один шанс і розглянути можливість розбану. Я хочу повернутися до спільноти та більше не допускати подібних порушень.
Дякую за розгляд моєї заявки.
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання: 03/07/2025 17:15
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: mini_boy666
4. Суть звернення:
Звертаюся до адміністрації сервера з приводу мого перманентного бану за порушення правила P.14 (14.2)
Я визнаю свою провину та розумію, що мої дії були неправильними і порушив правила сервера. На той момент я вчинив необдумано і не замислився над наслідками.
Мені щиро шкода за ситуацію, яка сталася. Я зробив висновки та усвідомив свою помилку. Обіцяю, що надалі буду дотримуватися всіх правил і поводитися адекватно.(тоді мені було 15 рочків я був (дегенератом) шяс мені 16
Прошу дати мені ще один шанс і розглянути можливість розбану. Я хочу повернутися до спільноти та більше не допускати подібних порушень.
Дякую за розгляд моєї заявки.
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання: 03/07/2025 17:15