Відмовлено Бан дс 05

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Hanter Metson

Козак
Реєстрування
28 Вер 2025
Дописи
33
Реакції
13
Бали
11
1. Discord сервер(-и): 05
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Один Морф
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: se__se__
4. Суть звернення: Мене заблокував данний адмін, за те що я оскав його так я не спорю я сказав пару неприємних слів , але перед тим як данний модер мене блокнув , я зайшов в войс питання до тех підтримки та хотів задати питання але він почав покидаємо данний канал якщо нема питань після чого почав мене кікати з войса, хоч в той час там сидів слідкуючий неоф та якийсь гравець ну і модер дс та грали в якусь гру на демці, хоч у того гравця не було питань вони просто сиділи та грали а мене він кікав та не давав нічого майже сказати , тобто це можно рахувати як блат?
Якщо можете то запросіть у модера повний відео доказ, тому що сам момент де я оскав дивіться в останній момент)) Так що дивіться повний відео доказ з самого самого початку.
5. Докази (скріншоти/відео): Тик
6. Дата видачі покарання 17.11.2025

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,120
Реакції
773
Бали
253
Вітаю!

Покарання було видано коректно та відповідно до правил Discord-серверу, оскільки з вашого боку були присутні образи на адресу модератора.

Щодо ситуації з від’єднанням вас із голосового каналу — подібна ваша поведінка вже неодноразово фіксувалася. Ви заходили до каналу модерації та ставили беззмістовні або провокаційні запитання, чим заважали роботі модератора та учасників каналу. Саме через це модератор був змушений від’єднувати вас.

Враховуючи наведені обставини, ознак будь-якого ''блату'' чи упередженості з боку модератора не виявлено.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі