Розглянуто Бан дс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Гранько

Шановний гравець
Реєстрування
23 Сер 2024
Дописи
26
Реакції
4
Бали
6
1. Сервер у діскорд:на всіх серверів 2. Нікнейм теха: хз 3. Особистий нікнейм (Discord): volodimir3843 4. Суть скарги:я другу можна сказати дс проєкта в лс на 05 сервер і мене нема всіх забанили дс можете мені надати можливость розбанили на 03 сервер просто у мене обзвон на замку лідера5. Доказ: (скриншот/відео) 6. Дата походження:1.10.2024

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
356
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!

Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA.

Після детального розгляду вашої ситуації мною було прийнято наступне рішення:

Ваш обліковий запис був заблокований через рекламу Discord-сервера іншого проекту.
4.Будь-яка реклама у всіх її видах (Також стосується особистих повідомлень учасників серверу) Карається: мутом на 24 години/блокуванням акаунта на 15 днів/перманентне блокування на всіх серверах Примітка: За рекламу каналів ютуб/твіч/промокодів - мут; за рекламу інших ДС/Проєктів - блокування на 15 днів/перманентне блокування на всіх серверах.

Ви зазначали, що посилання на інший проект ви відправили лише одному другу на 05 сервері. Проте ми зафіксували, що ви отримали кілька покарань (2) за аналогічні порушення, що вказує на систематичну діяльність, а не на випадковість. Це ставить під сумнів вашу чесність і намагання ввести нас в оману.

З огляду на вищевикладене, моє остаточне рішення: блокування оскарженню не підлягає.

Дякуємо за розуміння. Якщо у вас є додаткові питання, будь ласка, звертайтеся.

З повагою,
Senior Moderator - Данило Шульга

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі