Вадим Харківський
Отаман
- Реєстрування
- 16 Тра 2023
- Дописи
- 39
- Реакції
- 34
- Бали
- 23
1. Нікнейм адміністратора: Давід Моррісон
2. Особистий нікнейм: Вадос Харківський ід 11172
3. Суть скарги: Забанили за ніби то купівлю ігрової валюти, я цього не робив. Будь яких доказів мені не надавали. Адміністратор не виходить на звʼязок, ніяких подробиць я не отримав.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): скріншоти
5. Дата походження: 28.06.2023
Я ніколи не купляв ігрову валюту і не збирався цього робити. Всі гроші на аккаунті я заробив самостійно на делекобійниках ( маю рівень далекобійника більше 60) також заробляв перепродажем авто ( в основному перепродавав газелі і Актроси)
За останні дні я купував бізнес «Тюнінг 2-й рівень» за ціною 34 млн.
Також пощастило спіймати з другом віллу № 11, яку придбав за 3,5 млн.
Я впевнений, що сталося якесь непорозуміння і сподіваюсь що ви його як найшвидше вирішите.
2. Особистий нікнейм: Вадос Харківський ід 11172
3. Суть скарги: Забанили за ніби то купівлю ігрової валюти, я цього не робив. Будь яких доказів мені не надавали. Адміністратор не виходить на звʼязок, ніяких подробиць я не отримав.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): скріншоти
5. Дата походження: 28.06.2023
Я ніколи не купляв ігрову валюту і не збирався цього робити. Всі гроші на аккаунті я заробив самостійно на делекобійниках ( маю рівень далекобійника більше 60) також заробляв перепродажем авто ( в основному перепродавав газелі і Актроси)
За останні дні я купував бізнес «Тюнінг 2-й рівень» за ціною 34 млн.
Також пощастило спіймати з другом віллу № 11, яку придбав за 3,5 млн.
Я впевнений, що сталося якесь непорозуміння і сподіваюсь що ви його як найшвидше вирішите.