Розглянуто Бан за некомпетентність адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Кві 2023
Дописи
17
Реакції
30
Бали
13
1. Нікнейм адміністратора: Oliver
2. Особистий нікнейм: Пабло Кравченко 20967.
3. Суть скарги: Суть проблеми: Суть проблеми полягає в тому що я був заблокований за те що мене обманув чітер , в розбані мені було відмовлено без пояснення причини майно на яке мене було обмануто я так зрозумів не повернуть. Також наразі , я можу (за бан просто так) втратити усе своє майно , а саме (2 заправки + котедж 6 класу , та Люкс квартира та офіс) тому що воно було не проплачено ,а саме найголовніше я втратив свій час і зараз навіть зникає бажання грати у цей проєкт... Прошу переглянути матеріали цього інцеденту та вирішити питання з баном , про повернення майна навіть тему можна не піднімати... Гравець Дуня Кулаков отримав бан та обнулення аккаунту , я також нажаль отримав бан тільки за те що ВІН МЕНЕ ОБМАНУВ хоча я нічого не порушував і з моєї сторони обману адміністрації не було. Про цю ситуацію знає багато гравців які мене підтримають. Дякую за увагу!

P.S. Скарга була залита не туди , ось пост із підтримкую людей; https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Бан-за-некомпетентність-Адміністрації.47514/

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
5. Дата походження: 07.06.2023 18:00.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Скарга буде передана керівнику на розгляд

Alexandr Volk

Гість
Доброго часу доби заблоковані за обман адміністрації. Останнє слово за адміністратором, котрий видав покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі