Зачинено Бан за правду // 01

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лип 2022
Дописи
81
Реакції
171
Бали
36
1. Сервер у діскорді: 01-05
2. Нікнейм теха: невідомо
3. Особистий нікнейм (Discord): lvivskiy.y
4. Суть скарги: Висказав всю правду про проект, те що керівництву байдуже на гравців, деякі люди погоджувались зі мною. Мабуть ви помітили, но доказів з донатів на ЗСУ давно не було, у тому тексті згадувалось те, що давно не було доказів, і навіть деякі гравці теж це помітили.
Про те що Олександра Туторіала занесли у ЧСП по причині "бунту", це не правда, більша частина модераторів, у тому числі я, дуже поважали минулого КТП, він тримав всю модерацію до приходу Іри Блейс. Через 2 дні Олександр повернувся на звичайного модератора, всі раділи цьому, але через день, він пішов "ЗВБ" якого не було, це можно було зрозуміти по його словах, після цього багато СМ теж почали йти, Єгор Бахмутат був першим, люди з 01 почали йти за ним, коли я побачив що треба йти, написав Ірі Блейс що мене потрібно зняти ЗВБ, я створив картинку самі знаєте з яким текстом, і через день я отримую ЧС адміністрації, та модерації, питання, за що? я вже був звичайним гравцем, не модератором, і це було у приватній группі, з такими самими гравцями як і я, гравцям тепер не можна обговорювати адміністрацію у закритих джерелах?
Також хочу додати, що керівник, Владислав Савочкін все вирішує баном та зміною правил у свою користь, ситуація коли адміністратори вимагали паспорт, у людини яка була на пості лідера або зам.лідера, у правилах не було про те, що адміністрація не може вимагати паспорт або особисті данні, скарга на те, що Владислав Савочкін займав гроші у гравця, та не повертав, цю скаргу видалили, я вчора написав текст, і мене без роз'яснення відправили у
бан на всі сервери, навіть не запитали в мене, звідки такі висновки. Можливо після цієї скарги я буду занесений у ЧСП, і буду радий, що більше ніколи не зможу зайти на цей проект

Особисто для В.Савочкіна:

Я знаю, що ви не будете розбиратись у цій скарзі,

Тому я прошу занести мене у ЧСП

5. Доказ: (скриншот/відео):
6. Дата походження: 09.03.24

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, Шановний Гравець!
Олександра Туторіала - було занесено в ЧСП, за образи, погрожування життю новому, Керівнику Технічної підтримки.
Що до ваших вискакувань я на них не бачу ніяких доказів, що стосовно блокування гравців, в нас є правила за якими ми всі граємо та їх слідкуємо, гравці самі порушували правила та за це отримали покарання, на кожного хто порушив правила є докази.
за обговорювання дії адміністрації не хто не дає покарання, дають покарання за образи ще в негативному контексті.
Гравці, адміністрація яка потрапила до ЧСП, вони порушували правила проєкту.
За це їх було покарано.
Ваше прохання що до внесення в ЧСП - відмовлено, ви отримали покарання згідно з правилами проєкту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі