Розглянуто Бан за чіти Нікіта Кривбенко (Для керівництва)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Лізейник

01 | S.M
Тех. Підтримка
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
454
Реакції
306
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: АС
  2. Особистий нікнейм: Нікіта Кривбенко
  3. Суть скарги: Я Нікіта Кривбенко, будучи другом Андрія Ангела, який використував чіти (Детальніше про його історію тут), дивлячись на те, як в нього все вийшло, що його не банили та все таке, зробив велику помилку, та перейшов по посиланню та теж спробував їх щоб просто дізнатися що воно таке, та не мав наміру використовувати їх в серйозних цілях. Наразі розумію, що був повним дурнем та я дуже жалію за цей поступок. Готов присягти більше ніколи не робити таких помилок та пройти перевірку від адміністарції. Готов при потребі повністю перевстановити віндовс для знищення залишок поганого коду. Дуже бажаю щоб покарання пом'якшили та хочу продовжити грати в UKRAINE GTA та працювати в ЗСУ на рідному 01. Свою помилку та тупість визнаю( Також хочу додати, що в минулій скарзі згадали про бан одного з моїх аккаунтів на 01 сервері. Хочу дати відповідь на це. Я знайшов тоді баг, який дозволяє з заданою до цього швидкістю рухатися на любому ТЗ, то може бути і машина, і велосипед, і мопед. Все діє в рамках гри, лише завдяки проколам в коді гри. Мною було знайдено 2 версіх "активувації" цього багу, та на теорії маю ще третю. Тоді робив тести цього багу, та було видано покарання за "чіти". Звісно бажання відновити аккаунт в мене тоді не було, бо аккаунт був лівий, мені не дорог, і тому сенсу кидати скаргу я не бачив. Також перевіряв по швидкому цей баг на 2.0 по дорозі на ВЧ, він діяв, але часу на фіксування його активувації не було. Можу подробніше розказати про нього в особистій розмові в замін на також помʼякшення покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 29.12.2023

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Основний бан у вас на 1 сервері, можете спробувати створити аккаунт та почати гру заново.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі