Ян Братішкін
Новий гравець
- Реєстрування
- 24 Лис 2023
- Дописи
- 5
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
- Нікнейм адміністратора: Том Уайт
- Особистий нікнейм: Ян Братішкін
- Суть скарги: Шановна адміністрація сервера 04 Я, Ян Братішкін звертаюся до Вас з проханням переглянути рішення щодо видалення мого ігрового акаунту. Мій акаунт було Заблоковано за використання читів під час гри, в результаті чого я не використовував чити мені сказали що я можу почати все с нового листа без читів і я создав новий акаунт та почав грати і мене заблокували коли я тільки создав акаунт Я визнаю свою вину та беру повну відповідальність за свої дії. На інших серверах мене також було заблоковано, однак після розгляду моєї апеляції бани було не знято.
Я розумію, що використання читів є грубим порушенням правил, і я щиро шкодую про свій вчинок. Проте вважаю, що видалення акаунту – надто суворе покарання. . Я вже усвідомив свою помилку та гарантую, що надалі буду дотримуватися всіх правил гри. Я дуже хочу повернутися на сервер 04 та продовжити гру.
Прошу Вас розглянути моє прохання та розблокувати мій акаунт, можливо, з додатковими обмеженнями або покараннями, але не з його повним видаленням. Я готовий до будь-яких справедливих санкцій, окрім повного видалення акаунту.
З повагою, Ян Братішкін Прошу Розблокувати акаунт - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 5.02.2025