Розглянуто Бан за "Cheats"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Лудоман

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Січ 2025
Дописи
19
Реакції
47
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Гандзюк

2. Особистий нікнейм: Дмитро Лудоман ID: 209267

3. Суть скарги:

Вітаю!
    Вчора ввечері, граючи фермером, отримав перманентний бан на 6000 днів. Жодних попереджень чи пояснень не отримав, і часу вчора розбиратись не було.
    Перечитавши правила серверу, дійшов висновку, що, ймовірно, порушив пункт 6.38.2, адже, можливо, занадто швидко саджав грядки. Хочу пояснити ситуацію: я користуюсь мишею бренду Hator, до якої є застосунок для налаштувань. У ньому я створив макрокоманду для повторення дії однією з клавіш. Час від часу використовую це в інших іграх, і до цього ніколи не виникало жодних проблем.

Я розумію, що, якщо це справді підпадає під пункт 6.38.2 і порушує ігрові механіки, то ваше рішення цілком обґрунтоване. На жаль, я не усвідомлював, що це настільки серйозний проступок. Хочу наголосити, що це не був ані аім, ані спідхак чи подібні порушення. Інший можливий варіант, через який я міг отримати бан, — адміністратор міг подумати, що я використовую бота.

Якщо адміністратор намагався вийти зі мною на зв’язок, то я цього міг не побачити, оскільки ігровий чат був закритий вкладкою браузера із відео.

Свою провину визнаю. Обіцяю більше не використовувати макрокоманди, якщо ви знизите покарання чи дасте другий шанс. Щиро надіюсь на ваше розуміння та доброту.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клац
  5. Дата походження:20.01.25

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Для першого разу вам буде перевидане блокування
6.38.5.
Заборонено використовувати ботів для робіт. | Бан 14 днів, при наступному порушенні Перманентне блокування
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі