Відмовлено Бан на всех серверах

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Raiden

Активний
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
443
Реакції
526
Бали
113
1. Discord сервер(-и): 01.02.03.04.05.06
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Саша навроцький
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: ra1dennnn
4. Суть звернення: получил бан за то что сказал что модератор дс труситься за слеты в укр гта и назвал его псом и он выдал мне бан на 15 дней в дс 05 сервера а на других серверах забанил вроде как навсегда
С тем что настал новый прекрасный 2026 год я хочу попросить сделать мне маленький подарок и разбанить меня в каждом дс сервере
Я лидер картеля на 05 сервере и мне надо заниматься битвами за теретории так как у модератора есть на это время не всегда
так же я играю битвы за картель на разных серверах и мне очень нужны эти дс каналы
5. Докази (скріншоти/відео):тут
6. Дата видачі покарання : 29.12.2025 23:43

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,123
Реакції
774
Бали
253
Вітаю!

Розуміємо ваше бажання й надалі брати активну участь у битвах за території та розвитку картелю. Проте варто зазначити, що незнання або ігнорування правил Discord не звільняє від відповідальності.

Окрім тих слів, які ви описали у скарзі, з вашого боку також були інші висловлювання в мій бік, які можна розцінювати як образи. Саме з цієї причини підстав для оскарження покарання наразі немає.

Покарання було видано правомірно та залишається без змін. Рекомендуємо надалі дотримуватись правил Discord-серверу, щоб уникати подібних ситуацій у майбутньому.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі