Том Дніпровський
ЗСУ | Подільський Край ꑭ†
- Реєстрування
- 25 Гру 2025
- Дописи
- 71
- Реакції
- 123
- Бали
- 78
1. Discord сервер(-и): 07 сервер
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Дмитро Дніпровський
4. Суть звернення: Вітаю Пане S.M 07 серверу, дивіться така ситуація сьогодні недавно наша команда UKRAINE GTA надіслала інформацію про те що вони вже тестують сервер для всіх це була дуже добра новина, і я замітив що люди почали ставити реакції на пост я і також почав ставити потім неадекватні люди поставити реакцію "Клоун" потім коли я ставив реакції я відвернувся і я не бачив що натиснув на клоуна але потім після цього я забрав його швидко тому що я не бажав такого робити я наоборот ставив дуже хороші реакцію якщо ви бажаєте можемо зайти у войс та покажу вам фрапс у мене є докази
Якщо потрібно я вам покажу!
5. Докази (скріншоти/відео): Тиць
6. Дата видачі покарання: 06.04.2026
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Дмитро Дніпровський
4. Суть звернення: Вітаю Пане S.M 07 серверу, дивіться така ситуація сьогодні недавно наша команда UKRAINE GTA надіслала інформацію про те що вони вже тестують сервер для всіх це була дуже добра новина, і я замітив що люди почали ставити реакції на пост я і також почав ставити потім неадекватні люди поставити реакцію "Клоун" потім коли я ставив реакції я відвернувся і я не бачив що натиснув на клоуна але потім після цього я забрав його швидко тому що я не бажав такого робити я наоборот ставив дуже хороші реакцію якщо ви бажаєте можемо зайти у войс та покажу вам фрапс у мене є докази
Якщо потрібно я вам покажу!
5. Докази (скріншоти/відео): Тиць
6. Дата видачі покарання: 06.04.2026