Розглянуто Бан на 2 дні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tomas_Jerry

🕊 Ми цінуєм коли втрачаєм 🕊
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
5
Бали
6
Адреса
❦ Планети земля ❦
Веб-сайт
www.youtube.com
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Кєлл
  2. Особистий нікнейм: Том Томич
  3. Суть скарги: Я був на злоті гаража, стояв нікого не трогав, якимось чином мій персонаж попав в тексуру стіни, на відео видно як я дуже намагався вибратись но мені не получилось, після чого я попав повністю в текстуру і опинився всередині я кликав на допомогу щоб мене адміністратори врятували, мене почули і врятували але після того як персонаж попадає під текстуру із за недоробнотки ігрового моду у персонажа включається (колізія) це коли персонаж може проходити скрізь людей, я спочатку 5 секунд не поняв що трапилось і був в недорозумінні, після чого мене відправляють вітдихнути на 2 дні, хоча я навіть не виновитий і лічно з моєї сторони ніякого порушення не було, це все трапилось із за багів серверу, а то що я пройшов скрізь людей і став на мітку це очевидно що кожна би людина так зробила, я навіть нічого не осознав і не поняв за ті пару секунд що мені треба відійти і що за це може щось бути, не можу точно сказати правий я в тій ситуації чи ні розбиріться ви але якщо виноватий то прошу вибачення і після подібної ситуаціі я буду намагатися подібного не здійснювати, ви всі люди і постарайтесь зрозуміти мою сторону. Відеофіксація не записала мого мікрофона але якщо ви попросите відеофіксацію у адміністраціі то там буде чути як я просив допомоги щоб мене від туди витягнули. Не хотів би сидіти 2 дні в блокіровці якщо і в правду моя вина прошу вибачення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Нажимай
  5. Дата походження: 15.09.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
799
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Переглянувши докази та взявши до уваги ваші слова блокування буде знято. Так як ви використали баги у корисних діях - покарання було видано доцільно. На майбутнє, не порушуйте правила серверу аби уникнути подібних ситуацій.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі