Розглянуто Бан на 6к

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Витька Мальбор

Новий гравець
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
25
Реакції
1
Бали
6
1. Сергій Коваленко
2. Витька Мальборо
3. Шановний Сергій Коваленко, я гравець 03 сервера Витька Мальборо, хочу подати оскарження на свій акаунт який вчора забанили на 6000
днів через " Купівля ігрової валюти ", на якому було багато ігрової-валюти та дуже багато дорогого майна які дісталися за двух років гри на проекті . Відзначу відразу, я граю на цьому проекті двух років , я отримував з гри одне задоволення і хочу й надалі грати на цьому проекті. Але сьогодні настав судний день: після
мого блокування мені в дискорд відразу написало багато людей, і ось пару з них мені сказали як даний адміністратор Андрій Корнюшин
спеціально підсилає до популярних чи багатих гравців подібних гравців за ігрову валюту. Злив мене Льоха Золото
Добре якщо мене заблокували то чому не блокують гравця Льоха Золото який перший запропонував мені це
Я вважаю що це не справидливо підсилати людей а потім блокувати їх я буду згоден з покарання якщо ви заблокуете гравця Льоха Золото
Але якщо ніхто не збирається брокувати цю людину то я прошу розблокувати мене тому що це мою любима гра я грав по 10 годин в день та я не можу просто так це взяти та залишити
Також я хочу наголосити що не єдиноразовий випадок зі сторони гравця Льоха Золото та я знаю багато людей яких він обманув та його схему
Також хочу сказати що не продав ігове майно за реальні гроші гравець Льоха Золото мені запропонував продати котедж за реальні гроші я написав подумаю та потім я продав котедж своему другові Вітька Пчелкин якщо потрібно то ми можемо надати любі докази що майне не було продано за реальні кошти а за 30 кк ігрової валюти. Я присвятив дуже багато часу для цього проекту тому я не можу просто взяти та залишити все так.
якщо потрібно ми з другом можемо надати докази того що він був проданий за 30кк ігрової валюти а не за реальні кошти.
Фото:

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Напишіть мені в особисті повідомлення - TG akornusen

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вирішено!

Був оскржений до 30 діб.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі