Розглянуто Бан незрозуміло за що.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Serhio

Новий гравець
Реєстрування
12 Лип 2022
Дописи
15
Реакції
0
Бали
4
Грав собі, стояв на б/в ринку, дивився авто собі.
Потім вийшов з гри.
Через 20 хв зайшов, з'явився на ринку, все прогрузило і тут вилітає таке: Адміністрація, допоможіть будь ласка.
Нік Сергій Джексон, Центральна Україна. Ід: 62682

Ігор Олівер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
718
Реакції
522
Бали
193
Доброї ночі, шановний гравець, розкажіть як ви зв'язані з гравцем Кирило Грона, який перевів вам загалом 600к ігрової валюти, при тому двома переводами. З якої причини він перевів гроші саме вам

Serhio

Новий гравець
Реєстрування
12 Лип 2022
Дописи
15
Реакції
0
Бали
4
Доброї ночі, шановний гравець, розкажіть як ви зв'язані з гравцем Кирило Грона, який перевів вам загалом 600к ігрової валюти, при тому двома переводами. З якої причини він перевів гроші саме вам
Я працював на роботі снігоприбиральника. І поблизу будинка шукача скарбів він врізався в мене лоб в лоб і моє робоче авто загорілось. Я пішов до роботи снігоприбиральника пішки, щоб почати по новій. Він перевів мені 300.000 грн, я спочатку не зрозумів, потім ще раз, я був в шоці. Потім він написав в ігровий чат, цитую: "не засмучуйся".
Після чого я пішов працювати далі. Але гроші я не витрачав ні на що і цього гравця я бачив вперше, за весь час гри на проєкті.
Якщо бан зв'язаний з цими коштами, можете забрати їх назад, я їх ні на що не витрачав.

Ігор Олівер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
718
Реакції
522
Бали
193
Ви будете розблоковані, а гроші списані

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі