Відмовлено Бан непоправде та яж все передав йому обратно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Кві 2023
Дописи
50
Реакції
5
Бали
8
1. Нікнейм гравця:Єгор Серебро
2. Особистий нікнейм:Дядя Толя
3. Клан порушника:IMMORYAL
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому:VOLKOV
5. Суть скарги:Проста недуже сетуація проізошла с ігроком під ніком Єгор Серебро він сказав продає калаши по 5500 я позвонив і сказав я хочу купити калашів на суму 400к він сказав добре сказав мне 70 калашей, обійдутця в суму 385 000 коли він мині їх передав я передумав їх покупати та він начав мене оскарбляти та говорити що я скамер коли я сказав мині предложили в клан та калаши за 3000 я був згодин Єгор Серебро сказав что ти раніше не сказав я відповів що коли ти передав мині калаши то мені позвонили і сказали продам тебе калаши по 3к+ добавлю в клан, я був згоден потім начяли бути образи в мою сторану за що я відповів давай позавем Адміністратора та якось вони повернуть твої калаши потім мене вибило та він приняв це як скам мій нік Дядя Толя, та потім я зайшов та все йому передав ми розійшлися потім я стояв на б/у ринку і він каже я обрежу відіо де ти мені все обратно передав та залбю на форм жді бана я тоді все сняв на телефон щоб коли мене забанили щоб мне потім розбанили,теперь я вбане на 3 дні може даже прислати відіо с телефону. якщо треба просто мене так заскамили та мені прелитів бан на 4 дні, отримав бан непоправді.
6. Особисті докази (скриншот/відео): 7. Дата порушення:28.04.2023
8. Мій діскорд там можу скнинути відіо докази моніпуляції нажаль через телефон зняв були проблеви с сйомкой екрана мій діскорд Artem_toper_1 1097

Реєстрування
25 Кві 2023
Дописи
50
Реакції
5
Бали
8
Прошу порушника під нікнеймом Єгор Серебро заблокувати а мене розблокувати.
Якщо треба докази моніпуляції в суть скарги мій діскорд там можу скинути докази,
що це насправді були моніпуляції.
Та ще там видно єго некнейм та його слова про тощо він обріже відіо і скаже мене розвили на 400к хотя в скарге написано 350 та на відіо Єгора Серебро видно що він казав що калаши обходятьця мне в 385к тоїсть вже обман в скарзі, я хочу шоб гравець отоимав покарання.
А мене розблокували.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі