Відмовлено Бан не прально дали

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Арсенал

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
228
Реакції
138
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Іван Хоффманс
  3. Суть скарги: Я катався з корішем не знав що він чітак, його забанили перший раз по причині Приємної Гри, другий раз йому дають бана по причині: Пока чітерам через секунд 5 прилітає мені бан по причині: чіти + Прикривання чіетра. Я можу покати вам свій пк на демці що в мене немає чітов, та як я прикривав чітера якщо я просто з ним катався ну якщо я з ним катався то вибачте мене біль ласка за те що я його возив так як я не хотів собі отримати бана, так як в мене імушка дуже велика та не хочу профукати свого акаунта
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1737800500095.png
  5. Дата походження:25.01.2025

Мадара Сопранов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
103
Реакції
249
Бали
68
Адреса
100
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик​
  2. Особистий нікнейм: Іван Хоффманс​
  3. Суть скарги: Я катався з корішем не знав що він чітак, його забанили перший раз по причині Приємної Гри, другий раз йому дають бана по причині: Пока чітерам через секунд 5 прилітає мені бан по причині: чіти + Прикривання чіетра. Я можу покати вам свій пк на демці що в мене немає чітов, та як я прикривав чітера якщо я просто з ним катався ну якщо я з ним катався то вибачте мене біль ласка за те що я його возив так як я не хотів собі отримати бана, так як в мене імушка дуже велика та не хочу профукати свого акаунта​
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Переглянути вкладення 275213
  5. Дата походження:25.01.2025​
Я вважаю дати людині другий шанс!

Олександр Кицька.

03 | Східна Україна i love her
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
31
Реакції
15
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Іван Хоффманс
  3. Суть скарги: Я катався з корішем не знав що він чітак, його забанили перший раз по причині Приємної Гри, другий раз йому дають бана по причині: Пока чітерам через секунд 5 прилітає мені бан по причині: чіти + Прикривання чіетра. Я можу покати вам свій пк на демці що в мене немає чітов, та як я прикривав чітера якщо я просто з ним катався ну якщо я з ним катався то вибачте мене біль ласка за те що я його возив так як я не хотів собі отримати бана, так як в мене імушка дуже велика та не хочу профукати свого акаунта
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Переглянути вкладення 275213
  5. Дата походження:25.01.2025
Я вважаю дати людині другий шанс!

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,939
Реакції
1,808
Бали
253
Вітаю
Напишіть в особисті повідомлення Discord sergoooo444

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі