Розглянуто Бан 02 сервер діскорд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давид Миpний

Модератор | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
22 Сер 2025
Дописи
75
Реакції
42
Бали
63
1. Discord сервер(-и): Ukraine Gta 02 server
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Іларіон Іванов
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: clyzeex
4. Суть звернення:
отримав блокування через рекламу сторонього серверу, скинув помилково сервер де я інколи спілкуюся зі своїми друзями в приватні повідомлення користувачу богдану перевізнику, після чого він бігом подав скаргу на мене через рекламу сторонього серверу, і її схвалили, хоча там про рекламу навіть слова не йдеться, там просто силка на сервер, яку я скинув помилково, з метою скинути свому другу, але техніка підвела або я навіть не знаю що стало причиною переслання повідомлення іменно цій особі, я з нею навіть не спілкуюсь, прошу розблокувати або хочаб зменшити термін покарання, так як це не було написано в сервер діскорд ukraine gta 02, а в особисті повідомлення користувачу без агітаційних текстів а просто помилкове надсилання, без цілі приєднання на сервер данної особи, як що покарання видано доцільно я вам обіцяю що такого більше не повториться, і я вибачаюся перед данним користувачем і перед вами за скоєнне, як що гравець подумав що це шкідливий сервер або шахраї я вибачаюся за свою не уважність, я буду уважніше слідкувати за відправленими повідомленнями, так як це моя перша скарга на мене в дс сервері, я думаю маю право на шанс і виправлення, я чесний гравець який грає в державних організаціях і спілкується з своїми співробітниками, дякую за увагу.

5. Докази (скріншоти/відео): https://postimg.cc/gallery/YtnTmzK
6. Дата видачі покарання: 15.04.2026

Останнє редагування:

Іларіон Іванов

S.M | 02 {$} Західна Україна
Тех. Підтримка
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
354
Реакції
119
Бали
88
Вік
22
Адреса
Полтава
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Покарання видано доцільно!

Але бачачи ваше каяття, блокування буде зменшено до 7 днів
[ Розглянуто! ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі