Розглянуто Бан 02,01 сервер дс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Тюремчук

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Жов 2025
Дописи
75
Реакції
57
Бали
23
1. Discord сервер(-и):02,01
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JunierBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: pidgonchik (Влад Тюремчук)
4. Суть звернення:
Вітаю, шановна адміністрація та техпідтримка UKRAINE GTA!
Звертаюся до вас із приводу мого блокування на Discord-серверах UKRAINE GTA (включаючи 02 та 01 сервер), яке я отримав від JuniperBot за причиною «П.15.1». Повідомлення про бан додаю фото.Бан було видано після того, як я надсилав анімовані зображення (гіфки) в загальний чат спілкування. Я визнаю, що, можливо, дещо захопився і це могло виглядати як флуд або спам, за що щиро перепрошую перед учасниками чату та модерацією. Я не мав наміру шкодити серверу чи створювати токсичну атмосферу.Водночас я вважаю, що повне заблокування (бан) за звичайне надсилання гіфок — це занадто суворе покарання для цієї ситуації. На мою думку, в даному випадку було б цілком достатньо попередити мене або видати тимчасовий мут (наприклад, заборону писати в чат на певний час), щоб я зробив висновки.Я дуже люблю проводити час у грі та спілкуватися зі спільнотою, тому прошу вас переглянути це рішення, зняти бан або замінити його на менш суворе покарання (мут). Надалі обіцяю контролювати кількість медіафайлів, які надсилаю в чат, і суворо дотримуватися правил.
Дякую за розуміння та сподіваюся на позитивне вирішення ситуації.
Мій Discord ID: ⁠979086861500809267⁠ (вказаний у повідомленні від бота)
5. Докази (скріншоти/відео): https://ua.files.fm/u/nz8846b8pj
6. Дата видачі покарання: 18.06.2026

Іларіон Іванов

S.M | 02 {$} Західна Україна
Тех. Підтримка
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
412
Реакції
143
Бали
88
Вік
22
Адреса
Полтава
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:

Ви порушили пункт 15.1, а саме — поширення конфіденційної інформації (IP, номерів, акаунтів тощо), за що правилами передбачене перманентне блокування. Просимо надалі уважніше ознайомлюватися з правилами та не допускати повторних порушень.

При повторному порушенні права на оскарження вже не буде. Оскільки у вас є ще один акаунт, блокування може бути видане на обидва акаунти строком до 30 днів без права оскарження.

[ Розглянуто! ]

Блокування зменшено до 30 днів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі