Відмовлено Бан 03 серверу дс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

rendik

Новий гравець
Реєстрування
11 Чер 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
1. Discord сервер(-и) : 03 сервер Східна Україна
2.Ім'я та прізвище модератора ( якщо невідомо вкажіть JuniperBot ) : JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у діскорд: (було в мене 3 акаути я запишу всі бо мене всюди забанали) dima03597,1.rendik.4,dima_rendik_02988
4. Суть звернення : В мене блокнули 3 акаунти в діскорді ну 03 сервер на трьох акаунтах,на 1 акаунті я в чат гпт виставив фотку сказав йому зроби шоб кидалося в очі він зробив, продам аккаунт, я не побачивши це виставив,мене заблокували,далі 2 акаунт я просто зробив другий акаунт і цей в мене заблокали не знаю за шо далі я ше один зробив і мене цей заблокували третій я не знаю через шо все.
5. Докази ( скріншот/відео ) :Тиць
6. Дата видачі покарання : невідома але помітив 11.06.2026 о 22:02 це на 3 акаунті
1 акаунт був заблоканий в середу 10.06.2026 час не помятаю а 2 акаунт був заблоканий теж 11.06.26 в ночі час непомятаю

Кіріл Басов

S.M 03
Тех. Підтримка
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
298
Реакції
259
Бали
123
Вітаю!

Покарання було видано за продаж акаунту та наразі оскарженню не підлягає. По відправленому фото зовсім не схоже, що ШІ сам додав напис "продам аккаунт", а на самому фото була повна характеристика акаунта, що характерно для продажу акаунта. Інші акаунти були заблоковані за обхід вже наявного блокування.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі