Зачинено Бан 04.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Чер 2024
Дописи
48
Реакції
62
Бали
23
1. Сервер у діскорді:04
2. Нікнейм теха:Таня Роуз
3. Особистий нікнейм (Discord):s.m.o.k.e_55
4. Суть скарги:Я зашёл в голосовой канал, там сидел мой старый знакомый, я ему сказал «перейди в войс на 03», он вышел, и я в шутку его оскорбил. Модератор с ником Таня Роуз выдала мут, потом я ей в ЛС написал оскорбление, и мне прилетел бан на 04. Если это из-за ЛС, то когда другие игроки оскорбляют в ЛС родственников или просто оскорбляют, это всё равно? А как оскорбить админа то сразу бан?Прошу розбан на сервере
5. Доказ: (скриншот/відео):
1742578673112.png

6. Дата походження:21.03.2025

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,412
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Я, як модератор серверу 04, хочу надати роз’яснення щодо ситуації, описаної у скарзі користувача s.m.o.k.e_55. У своїй скарзі ви зазначили, що отримали мут за образу іншого гравця, а після того, як образили мене в особистих повідомленнях, були заблоковані в діскорді та в грі.

Хочу підкреслити, що рішення про накладення покарань були прийняті відповідно до правил. Не має значення чи це було в офіційному діскорді чи особистих повідомленнях.
Образи та неадекватна поведінка щодо інших учасників, а також щодо модераторів/адміністраторів, є неприпустимими та порушують встановлені норми спілкування. Крім того, спроби обійти блокування шляхом створення нових облікових записів або іншими способами також є порушенням правил і призводять до подальших санкцій.
Та ви не перший раз таке робите, ображаєте та обходите бан.

Ми прагнемо забезпечити дружню та безпечну атмосферу для всіх гравців нашого сервера. Тому закликаю дотримуватися правил, поважати один одного та уникати конфліктних ситуацій.

Очікуйте відповіді від S.M!

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
357
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!

Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA.

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт: покарання модератором видано коректно. Якщо ви хочете оскаржити його в Discord, спочатку необхідно подати апеляцію щодо покарання в грі. Після цього ви зможете знову подати оскарження.

З повагою,
Senior Moderator - Данило Шульга

|Зачинено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі