Розглянуто Бан UG 11.5 | Оскарження для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимр Кайовскій

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
118
Реакції
94
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Володимр Кайовскій | 73124
2. Нікнейм адміністратора: Ростислав Романович
3. Суть скарги:
Мій акаунт було заблоковано за порушення правила 11.5 (обхід обмежень на передачу коштів / сплати комісії тощо), з покарання у вигляді бану на 21 день.

Хочу пояснити ситуацію. Між мною та іншим гравцем була проведена угода, яку ми попередньо обговорили. Під час проведення угоди на цр поряд з нами перебував адміністратор Ростислав Романович, який не робив жодних зауважень і не повідомляв, що такі дії є порушенням правил.

Передача коштів була здійснена через ЦР, я передав 50 000 000 готівкою, оскільки всі кошти знаходилися у мене саме в готівці Зі слів продавця автомобіля, на його рахунок надійшло 49 500 000, що свідчить про наявність стандартної комісії. Фактично обходу комісії не відбулося.

Якщо розглянути угоду математично: у разі продажу автомобіля через БУ за 105 000 000, продавець після комісії отримав би 103 950 000. У нашому випадку, при передачі через ЦР + БУ + подальше зарахування коштів на картку (як ми й домовлялися), продавець отримав 103 950 121, тобто різниця становить лише 121 вірт.

Вважаю, що така незначна різниця не може вважатися обходом системи чи махінацією. Усі дії були виконані добросовісно та максимально наближено до стандартної схеми передачі коштів через банк.

У зв’язку з цим прошу переглянути покарання та розблокувати мій акаунт, оскільки фактичного обходу обмежень не було.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): (Відео сделки кину тільки ЗГА або ГА) (https://ibb.co/ycfYGPTk)
5. Дата порушення: 31.12.2025

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,544
Реакції
996
Бали
253
Вітаю!

Покарання буде знято, з адміністратором була проведена бесіда щодо видачі покрання за це правило.

Обхід комісії не рахується при передачі коштів через ЦР, лише під час передачі коштів через бізнес або гараж і т.д.

11.5. Заборонено здійснювати обхід обмежень на передачу коштів / сплати комісії, передача коштів через бізнес тощо, або здійснення махінацій на розсуд головної адміністрації (є винятки, кожна ситуація розглядається індивідуально). | Бан від 21 дня, Бан 6000 днів та конфіскація переданих коштів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі