Відмовлено Бан :(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
615
Реакції
668
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Харріс
  2. Особистий нікнейм: Михайло Мазепко
  3. Суть скарги:

Хочу попросити оскарження свого покарання або зменшення його терміну, тому що отримав бан аж на 30 днів по скарзі, яка була закинута на мене 10.07 Оск рідних , при тому, що порушенням було аж 04.07, так ось, тільки сьогодні я вийшов з бану по причині згадки рідних в негативному контексті по скарзі: мк , але суть в тому, що я сьогодні зайшов в гру відразу після розбану на свій улюблений сервер "Південная Україна", зіграв 2 битви за територію зі своїми улюбленими друзями, пограв страйкбол та повністю все переосмислив і після цього дуууже образливо отримати бан на такий великий термін за образи рідних, які ти робив "у минулому житті" до бану на улюбленому сервері... Так ще й на цілий місяць.. Хотів би оскарження покарання або хоча б скоротити покарання, дуже шкодую про свою поведінку, тому що не зможу грати зі своїми друзями битви за картель, страйкбол та битви за території..
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 11.07.2025

Фалкер Скандал

Поважний гравець
Реєстрування
28 Бер 2024
Дописи
498
Реакції
153
Бали
48
Вітаю.

Оскільки скарга була подана безпосередньо на моє ім'я, хочу висловити свою позицію.

Ви зазначаєте, що хочете спокійно грати та проводити час у грі. Проте, варто нагадати, що ви лише нещодавно вийшли з блокування, яке було накладене за образливі висловлювання на адресу родичів інших гравців. Незважаючи на це, практично одразу після 1 ваших виразів ви знову вдаєтеся до подібної поведінки.

Примітка: Ви отримали покарання 2 числа а фрапс 4 числа означає те що після першого порушення ви теж продовжили показувати свою поведінку

Після детального ознайомлення з історією ваших порушень було прийнято рішення застосувати максимально можливе покарання, оскільки це вже друге аналогічне порушення за короткий проміжок часу. Це свідчить про те, що попереднє покарання не справило належного виховного ефекту. Є всі підстави вважати, що ви не усвідомили серйозності своїх дій і не шкодуєте за сказане.

Очікуємо на рішення від ГА/ЗГА.

Андрій Харріс

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі