Відмовлено Бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Чернюк

PARADOX | Центральна Україна [01]
Реєстрування
10 Жов 2024
Дописи
32
Реакції
19
Бали
11
1. Ваш нікнейм:
212636

2. Нікнейм адміністратора:
Киріл Гросман

3. Суть скарги:
Мене було заблоковано на термін 6000 днів з причиною «Використання ПЗ». З даним рішенням я категорично не згоден, оскільки жодного стороннього або забороненого програмного забезпечення я не використовував.
Граю на сервері без читів, модифікацій чи будь-яких програм, що дають перевагу над іншими гравцями. Вважаю, що покарання було видано помилково або на основі підозри без належної перевірки.

Хочу зазначити, що я відкритий до співпраці з адміністрацією та готовий у будь-який момент пройти повну перевірку: демонстрацію екрана, перевірку системи, файлів гри або будь-яку іншу процедуру, передбачену правилами сервера.
Прошу надати конкретні докази або пояснення, на підставі чого було зроблено висновок про використання ПЗ, а також переглянути рішення щодо мого блокування.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1768113264312.png

5. Дата порушення: 11.01.2026

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! За обман адміністрації та введення в оману - Ваш аккаунт було видалено. Продовжити гру на нашому сервері можливо лише на новому аккаунті. Якщо за Вами буде замічено знову порушення у вигляді чітів - Ви потрапите в ЧСП. Приємної гри на UKRAINE GTA!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі