Розглянуто Бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хітомі Овнчебурашка

Шановний гравець
Реєстрування
4 Бер 2024
Дописи
45
Реакції
39
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Вася Пілот
2. Нікнейм порушника:Богдан Астафєв
3. Назва клану порушника: HardFamQ
4. Суть скарги: Після гри в страйк програвши не маючи негативу до людину отримав провокацію та негативні слова "навіть від правого не вивоз" я запитав не цензурною лексикою навіщо він висирає *********************************** в мою сторону,щоб не продовжувати лайку я після цих слів побіг по своїх справах прошу переглянути скаргу та зменшити срок будьласка адже йде івент та х2 хочу пограти)
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тут
6. Дата порушення:10.04.26

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,671
Реакції
899
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Переношу вашу скаргу у розділ " Скарги На Адмінстрацію "

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Оскільки скарга написана на моє ім'я, вважаю за необхідне надати відповідь.

Щодо ваших тверджень про нібито провокацію з мого боку, вважаю що їх не було. У своєму повідомленні я лише виклав фактичний перебіг подій, без жодних провокацій, образ чи некоректних висловлювань.

Натомість ви, у відповідь на звичайне повідомлення про те, що ви грали від правого, та результат був невдалим (тобто ви не здобули перемогу), почали висловлювати образи в мою сторону. Зі свого боку я не допускав жодних образ чи подібних висловлювань на вашу адресу.

З огляду на викладене, вважаю, що покарання гравцю було застосовано обґрунтовано. Також прошу врахувати історію його попередніх порушень, імовірно, протягом останніх 7 днів уже були подібні випадки образ або інші подібні порушення, що робить дане оскарження безпідставним. Так як якщо б не було покарань подібних, то я не думаю, що гравцю б відразу дали бан.

P.s: Надін Айворі, Дякую за розгляд скарги, та видане покарання.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі