Розглянуто Бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
287
Реакції
329
Бали
123
1. Discord сервер(-и): 04
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: blade_100

4. Суть звернення:

Доброго вечора.

Прошу переглянути рішення щодо мого блокування. Мене було заблоковано на 15 днів за п. 4.3 через те, що я декілька разів надсилав посилання на Discord свого клану. Хочу звернути увагу, що це був саме мій Discord-сервер клану, а не сторонній проєкт. Я є лідером клану WarszawFamQ, тому займаюся набором учасників і організацією діяльності клану.

Під час надсилання бот автоматично видаляв повідомлення із посиланням, і я не намагався обійти систему або зробити так, щоб це посилання залишилося в чаті. За 5 попереджень я вже отримав покарання у вигляді тайм-ауту на 12 годин, тому вважаю, що додаткове блокування на 15 днів є занадто суворим, особливо враховуючи, що посилання фактично так і не з'явилося в чаті.

Також прошу врахувати, що як лідер клану WarszawFamQ я зобов'язаний брати участь в організації та проведенні битв за території. Через блокування я пропускаю цілий сезон, що суттєво впливає як на мене, так і на весь клан.

Повністю визнаю свою помилку та обіцяю надалі уважніше дотримуватися правил. Прошу, якщо це можливо, пом'якшити покарання, скоротити термін блокування або замінити його на менш суворе.

Дякую за розуміння та сподіваюся на позитивний розгляд звернення.

5. Докази (скріншоти/відео): За логами 04 сервера (blade_100).
6. Дата видачі покарання: 23:00 +-

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі