Розглянуто Бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Чер 2024
Дописи
56
Реакції
42
Бали
366
1. Ваш нікнейм:Віктор Овнсофтер
2. Нікнейм адміністратора:Віталій Колодний
3. Суть скарги:Отримав бан на 20 днів по причині 7.10(7.10. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Бан 6000 днів), хоча причина зовсім не стосується порушення якого навіть не було толком. Був на страйкболі, і був адміністратор Віталій Колодний (без інвізу). Я йому кинув 500 гривень і сказав: «Протри мені макасіни». Сказав це в жарт, і через пару хвилин мені прилітає бан на 20 днів, причина 7.10. Хоча я не вважаю, що за такі слова дається 20 днів, та й ще не по тій причині. Прошу зняти бан, так як він виданий некоректно.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1787526501754.png

5. Дата порушення:24.08.2026

Останнє редагування:

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,151
Реакції
577
Бали
409
Вітаю
Пункт покарання який видав адміністратор, не відповідає ситуації.
Ви порушили правила Ukraine GTA 4.10. Пункт покарання буде змінено та час блокування - бан 4 дні.
4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів
Примітка: адміністратор так само як і гравець нашого UKRAINE GTA заслуговує на повагу до себе, неповажним ставленням рахується неадекватне поводження з адміністратором, критика його дій, висміювання адміністратора.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі