Розглянуто Бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Lamash_Evgeniy

Козак
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
35
Реакції
11
Бали
11
1. Ваш ігровий нік: Ламаш Євгеній
2. Причина покарання: Не відомо
4. Суть скарги: Отримав бан,не зрозуміло за що,прошу розблокувати акк,або пояснити що я зробив не так
5. Дата видачі покарання: 25.08.2022
6. Скриншот видачі покарання: Переглянути вкладення
7. Готовий відповідати : Якщо я в чомусь винний то буду відповідати за це, або можу пояснити всю ситуацію в разі чого.

Рик Тихомиров

Репортная содержанка
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
280
Реакції
52
Бали
28
Вітаю, шановний гравець!

Ви були заблоковані за обман гравців

Lamash_Evgeniy

Козак
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
35
Реакції
11
Бали
11
Можу пояснити всю ситуацію,Я був не против поставити лайк цьому гравцю навіть бесплатно мені не шкода того лайку,але в мене така проблема коли заходиш в дію буває вилітає Україна ГТА (( Це не тільки в мене таке,в багатьох моїх друзів теж)), тому тут бан ні за що,прошу розблокувати будьласка.

Lamash_Evgeniy

Козак
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
35
Реакції
11
Бали
11
Я навіть не знав що він мені скинув гроші, я готовий передати тому гравцю всю суму яку він мені передав,я ж не винний що Україна ГТА має такі трабли з вильотами.

Lamash_Evgeniy

Козак
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
35
Реакції
11
Бали
11
З гравцем я зв'язався,пояснив всю ситуацію,чекаю його відповіді,як відповість я зразу повідомлю

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! Надайте докази того що ви повернули кошти гравцю, або надали відповідну послугу (краще у відео форматі). Після чого ви будете розблоковані
З гравцем я зв'язався,пояснив всю ситуацію,чекаю його відповіді,як відповість я зразу повідомлю

Lamash_Evgeniy

Козак
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
35
Реакції
11
Бали
11
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі