♱𝕶𝖊𝖛𝖎𝖓 𝖀𝖗𝖆𝖓𝖔𝖛♱
Активний
- Реєстрування
- 16 Лис 2022
- Дописи
- 40
- Реакції
- 23
- Бали
- 11
Віттаю, я бажаю щоб полекшили квести що до Батл-пассу,як рахують інші гравці, мені те саме розповідають друзі що квести на Батл-пасс стали дуже складними!
Я бажаю це щоб замітили Адміни,Тех.Адміністрація, ну візьмемо квест Риболов спіймай 80 риби- ну на це піде 30хв-1 година а якщо взяти
квест мисливець здобудь 240 тварин на це вже піде 1-3 години, а якщо ми візьмемо квест скрафти бандану ну на це може
піти години 2, а якщо в людини не вистачає коштів на тканину чи на щось друге в людини може піти на цей
квест цілий день, та 48 крбв може не в всіх бути ці квести, складні Гравець може купити цей БП для
Авто чи для грошей, да там є кейс Чорнобиль який може дуже сильно окупити цей БП але
Дойти до цього кейсу Складно та й випасти може лише 100к-250к та я думаю це не
дуже круто,Ну я ще раз скажу що це моє мнение,я рахую що квести складні
Такщо Люба Адміністрація я прошу щоб ви це замітили та зробили
СВІЙ ВИСНОВОК
З повагою до Адміністрації
З повагою до UG-Taem
Я бажаю це щоб замітили Адміни,Тех.Адміністрація, ну візьмемо квест Риболов спіймай 80 риби- ну на це піде 30хв-1 година а якщо взяти
квест мисливець здобудь 240 тварин на це вже піде 1-3 години, а якщо ми візьмемо квест скрафти бандану ну на це може
піти години 2, а якщо в людини не вистачає коштів на тканину чи на щось друге в людини може піти на цей
квест цілий день, та 48 крбв може не в всіх бути ці квести, складні Гравець може купити цей БП для
Авто чи для грошей, да там є кейс Чорнобиль який може дуже сильно окупити цей БП але
Дойти до цього кейсу Складно та й випасти може лише 100к-250к та я думаю це не
дуже круто,Ну я ще раз скажу що це моє мнение,я рахую що квести складні
Такщо Люба Адміністрація я прошу щоб ви це замітили та зробили
СВІЙ ВИСНОВОК
З повагою до Адміністрації
З повагою до UG-Taem