Відмовлено Бед коп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирилл Глущевский

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
На шляху нелегких вулиць великого міста я знайшов свій шлях – став біткопом, майстром крадіжок та розкрадань. Моя біографія виткана із непередбачуваних подій та рішучих вчинків.

Все почалося з перших шматочків адреналіну, коли мої руки вперше взялись за інструменти злочину. З кожним успішним грабежем, я ставав винахідливішим, а мої облазний вдосконалювались, немов танці під світлофором.

Моя інтуїція стала моєю вірною супутницею, а хитрість – зброєю. Зловісна слава "беткопа" зробила мене легендою в світі злочину. У кожному відблиску нічного міста та кожному кроці погоні моя біографія стала частиною легендарного наративу великого підземного світу. І поки серце моє б'ється під ритмом містичних ночей, я залишаюсь вільним духом, що розташовує влучні втечі на перехресті адреналіну та небезпеки.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,991
Реакції
1,183
Бали
253
Вітаю
Статус: Відмовлено
Причина: Правила написання РП біографії Bad COP / Bad GOV пункт 1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 5000 символів(без пропусків). Та пункт 2. Біографія має бути структурована, гарно оформлена та не мати великої кількості граматичних помилок .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі