Відмовлено Безглуздя адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Ільо

Новий гравець
Реєстрування
8 Гру 2023
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
Нікнейм адміністратора:Сергій Пасечник
Особистий нікнейм:Сергій Ільо
Суть скарги: Я хотів би розібратись по поводу даного адміністратора, який без розбору дає покарання, і перевищує свої повноваження з власного розсуду і амбіцій, дана людина з самого початку видала покарання у вигляді Деморгану причина "FF" , хоча не розібралась по суті справи , і стрільба по своїм була випадкова , але ніяк не навмисна. Діла згодом мені було видано покарання по суті "Образа адміністратора" двічі з різними термінами. Давайте розберемося , що буде на доказах даного адміна, сказано буде "Два барани, діти" Так це було мною написано, але не було адресовано саме даному адміністратору, тому рахую це особистими амбіціями та розсудком, що не є причиною для видачі мені бану. На останок основна суть обурення і проблематики, це те що я людина військова, і в гру вкладаю свій час, кошти (не скажу що малі) і т.д , з власних амбіцій даного адміністратора і через його незрозуміле покарання у 31 день бану, я маю втрачати свої кошті, які потратив у гру , тобіш навіть те саме питання батлпасу, зараз би вставляти палки людині військовій, які і так не має толком часу на гру, але все ж приділяє його, а також вкладає особисті кошти у гру, на благо розвитку проекту. Ще адміністратор може пред'явити докази переписки в діскорд, це все ж особиста ланка, і вона немає нічого до гри та ігрового процесу , і вибачте мене, але коли займаються так би мовити безглуздям і брєдом де ти повинен страждати, слова не підбираються, а думка так тим більше. Я розумію, але якби адміністратор нормально виконав свою функцію, і розібрався , тоді б і проблем чи чогось подібного не було. А тепер через його "амбіційність" я повинен втрачати свої особисті кошти і те, чим займався, ну це вже не серйозно хлопці. Згоден на певний період деморгану , якщо вже на це пішло , але не бан по факту за просто так, ніякої адресації не було. Прошу старшу адміністрацію розібратися по цій скарзі. Слава Україні, всіх благ!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:24.04.2024

Останнє редагування:

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,097
Реакції
516
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Ми поважаємо всіх гравців, військових в тому числі, але вкладені кошти у гру не дають права порушувати Вам правила проєкту.
Покарані були за спеціальне FF (докази звісно ж покажу Головній Адміністрації), після чого Ви не тільки мені в особисті повідомлення почали ображати грубо Адміністрацію. Нагадаю, в нас на проєкті існує правило:
7.9. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Перманентний бан
Очікуйте розгляду скарги від ГА/ЗГА

Приємної гри на UKRAINE GTA

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Переглянув докази адміністратора, покарання видано вірно
В оскаржені і скорочені терміну покарання
відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі