Розглянуто Бездіяльність адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Моррісон

Поважний гравець
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
312
Реакції
162
Бали
103
1. Ваш нікнейм: 72212
2. Нікнейм адміністратора: Анна Волкова
3. Суть скарги:
Під час ситуації, коли в мою сторону лунали образи, я викликав адміністратора через репорт, щоб він прослідкував за розвитком подій та зафіксував можливі порушення.
Однак адміністратор вийшов зі спостереження (спеку), фактично показавши гравцям свою присутність. Після цього було допущено ще низку порушень, проте жодної реакції з боку адміністратора не було.
Окрім цього, сьогодні я також помітив, що цей адміністратор відповідав на репорт без режиму невидимості. Наскільки мені відомо, під час розгляду репортів адміністратори мають телепортуватися та виконувати свої обов'язки в режимі невидимості, щоб не впливати на ситуацію та не видавати свою присутність.
Прошу керівництво перевірити дії адміністратора, надати оцінку його роботі, видати покарання гравцям, які допустили порушення, а щодо адміністратора — провести профілактичну бесіду або застосувати дисциплінарне стягнення (зауваження/догану), якщо буде встановлено порушення з його боку.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): доказ1 доказ2
5. Дата порушення: 28.07.2026

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
492
Реакції
230
Бали
103
Вітаю!

З адміністратором буде проведено бесіду щодо виходу з режиму невидимості під час розгляду репорту.
Також з адміністратором буде проведено бесіду стосовно розгляду даної ситуації та видачі покарань за виявлені порушення.
Дякуємо за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі