Розглянуто Бездіяльність адміністрації/ Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
448
Реакції
405
Бали
83
1. Нікнейм адміністратора: Уся адміністрація, котра була онлайн.
2. Особистий нікнейм: Ната Келлер
3. Суть скарги:
Шановний ГА!
Хочу звернутися до вас зі скаргою на бездіяльність у вирішенні порушень, які відбуваються в чаті гри. Сьогодні в чаті було опубліковано образливий допис щодо одного з адміністраторів, де його називали ухилянтом та розголошували конфіденційну інформацію. Це явно є порушенням правил гри та етики спілкування.
Ця людина неодноразово порушувала і писала в віп чат різні речі про даного адміністратора, але я не веду фрапс 24/7.
Такі образливі висловлювання не тільки порушують правила гри, але й можуть завдати шкоди психологічному стану людини. Тому є важливим негайно реагувати на такі ситуації і приймати відповідні заходи.
Незважаючи на те, що до адміністрації було написано репорт про цей випадок(а саме:"прослідкуйте за віп чатом"), ніяких заходів не було прийнято. Лише написали: "Вітаю, добре ".
Адміністратори повинні бути прикладом для гравців і вживати заходи у випадках порушень, незалежно від того, хто їх скоює.
Прошу негайно розглянути цю скаргу, провести бесіду з адміністраторами, які проігнорували це порушення. Бездіяльність у таких ситуаціях не терпима і може шкодити репутації гри та адміністрації.
Наголошую!
Прошу відреагувати на дану ситуації та прийняти відповідні заходи щодо гравця і адміністрації.
Дякую за увагу до моєї скарги та сподіваюся на швидке вирішення цього питання.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження: 20:57 по Україні, 18.04.

Вкладення

• IMG_20240418_200005_020.jpg
    IMG_20240418_200005_020.jpg
    508 Кб · Перегляди: 85

Дмитрo Залізняк

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
867
Реакції
335
Бали
223
Вітаю, приношу свої вибачення, з адмінінстрацією буде проведенна жорстка бесіда спиводу уважності та видачі покарань.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі