Розглянуто Бездіяльність адміністрації. Скарга виключно для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Кузельберг

Північна Україна
Реєстрування
18 Січ 2024
Дописи
112
Реакції
120
Бали
88
Веб-сайт
www.instagram.com
1. Ваш нікнейм: Кирило Кузельберг
2. Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк
3. Суть скарги: Їздили компанією на інкасаторах, приїхали на останню метку в банк а ії просто не було. На початку відео було видно карту в якій не видно жодної метки. Тобто це була справді остання метка. Я викликав адміністраторів. Відповів ігровий помічник Ден Річезе і Ст.Адміністратор Олександр Кондратюк, до Дена питань зовсім немає він справді питався допомогти як міг. Я спитав що нам робити в цій ситуації? Він сказав пищіть в тех.підтримку. Це вже був позній вечір і тех.підтримка в цей час вже не працювала, я сказав про це Дену і спитав у Кондратюка чи він тут на що була у відповідь тиша, нагадаю адміністратор відгукнувся на репорт разом з ігровим помічником але не був присутній. Тобто просто відповів і забив *********************. Я попросив дена покликати Кондратюка на що ден сказав що той його ігнорує. В ітоге після того як ігровий помічник покликав Кондратюка 3 рази той всі 3 рази його проігнорував.
Три гравця могли на трьох заробити півтора мільйона в ітоге всі три нічого не заробили за рейс тому що адміністрація просто вирішила не допомогати нічим. Прохання компенсувати ці гроші і вирішити баг з міткою. Якби адміністрація хочаб якось вирішила допомогти в цій проблемі то про компенсацію я навіть нічого не писав би.
Для того щоб отримати хоч якісь гроші за рейс ми вирішили вбити друг друга щоб получити мішки але і їх ми не отримали
А тепер саме головне питання, для чого адміністрація на сервері? Це не одиничний випадок, це постійно так, або адміністрація відповідає на репорт толпою а приходить один або відповідає один і не приходить ніхто.
Також була проблема з гравцями з ніком Уфа Шиповський, *********************************** Мудич і всіма іншими гравцями з такими подобними нікнеймами. Чотири дня викликались адміни в репорт і всі чотири дня і просив щоб щось зробили з гравцем з ніком Уфа тому що Уфа це російське місто але адміністрація так само поклала на це ********************* і вирішила просто 4 дня ігнорувати це поки я не почав в один день через кожні 10 хвилин викликати їх. Дякую що зробили послугу і відкинули його.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Тут
5. Дата порушення: 18.05.2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Стосовно адміністратора Олександра Кондратюка будуть застосовані дисциплінарні санкції.
Стосовно відповіді на репорти, протягом тижня ми не помічали проблеми із відповідями на репорти, слідкуючи за складом адміністрації, усі хто відповідає на репорти потім телепортуються до гравця або ж заходять у слідкування, якщо адміністратор не баче проблеми, він покидає місце репорту щоб допомогти на іншому репорті.

Коли ви пишете звернення у репорт, воно має відповідати вашій ситуації, це прописано у загальних правилах пунктом 4.12.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі