Євгеній Левицький
Єврей
- Реєстрування
- 13 Лют 2023
- Дописи
- 69
- Реакції
- 35
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: 123905
- Особистий нікнейм: Євгеній Левицький
- Суть скарги: Першим ділом хочу відмітити БАГ на одному з АЗС - якщо уважно подивитись, то стане зрозуміло що висота даху дозволяє проїзд фури з причепом, але причеп у тому місці починає багатись і це тільки одне з таких магічних місць. Тепер по суті - на репорт адміністрації відгукнулась купа людей, з них, ПО ФАКТУ, допоміг тільки один, і те, не до кінця. Можливо я помиляюсь, але якщо моя машина розбита не через мою провину, а через недоработку гри, тобто БАГ (висота даху АЗС дозволяє проїжання причепа) , то він начебто мав мене полагодити. Також хочу окремо відмітити (123905), який з'явився на репорт, одразу відбіг у сторону і стояв там доки не зник у невідомому напрямку. Плюсом до всього - купа відповідей на репорт - як написано вище - їх було багато, з'явився і нічого не зробив один і допоміг "на відвали" другий адмін, усі інші адміни,які відповіли але не прийшли так і залишились у прострації(ВАРТО ДОДАТИ,ЩО ЦЕ НЕОДНОРАЗОВИЙ ВИПАДОК І ВІД ВІДВЕРТО НАХАБНОЇ БЕЗДІЯЛЬНОСТІ АДМІНІВ СТРАЖДАЄ БАГАТО ЛЮДЕЙ). Прошу розібратись і провести бесіду з усіма адмінами,які забили болт на свій обов'язок.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тайм: 1) 00:09 - баг 2) 01:00 - Репорт і реакції на нього, а також бездіяльність (123905) 3) 04:35 - повторний репорт і реакції на цього 4) 05:23 - поява адміна який допоміг "на пів шишки"(але можливо я помиляюсь на його рахунок)
- Дата походження: 14.09.2024