Зачинено Безпридел сбу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Чер 2024
Дописи
78
Реакції
7
Бали
262
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила:Джессі Пінкмен 6871405
2. Ваш нікнейм та ID:Гетьман Сивочолий 6855930
3. Фракція, в якій знаходиться гравець:сбу
4. Суть скарги: працював в глово підїхало 2 автівки почали мене підрізати з 1 автівки почали говорити що це сбу та далі бобоніня незрозумілого тексту ,хоча автівка була гражданська без номерів та затонована і я неміг знати хо в автівці ТАЙМ КОД:0:18
Тому я поїхав далі а авто в якому як виявилось був співробитник сбу почало мене підрізати та створювати аварійну ситуацію ТАЙМ КОД:0:30
Коли я вийшов поремонтувати автівку спіробітник сбу перегородив мені дорогу та вийшов з авто япобачив що це гравець у формі рибака чи зсу незрозуміло то хотів прибрати своє авто з дороги але зразу був відкритий по мені вогонь та використаний безпідставно тайзер ТАЙМ КОД:0:40
Коли приїхали у віділ то співробітник сбу на ходу показав посвідченя коли вів мене в кайданках и я незміг з ним ознайомитись ,повторно відмовлявся показувати ТАЙМ КОД:2:11
Підчас затриманя мене було поранено але медичну допомогу мені відмовились надати ТАЙМ КОД:2:26
Я попросив адвоката сбу сказали що викликав і почав розказувати щось незрозуміле що непотрібно чекати адвоката ТАЙМ КОД:4:54
Весь цей час небуло зрозуміло причини затриманя та небуло перевірино мої документи небуло встановлено моєї особи,коли я запитав про причину затриманя мені відповів працівник сбу що за збереганя зброї,звідки він знав що в мене є зброя? ...ТАЙМ КОД 6:09
Далі працівник сбу почав проводити обшук без адвоката вів себе неадекватно коли я запитував звідки він знав що в мене зброя коли підрізав ТАЙМ КОД:7:12
Вишенка на торті тещо працівник стверджував що останє попередженя було надано ТАЙМ КОД:8:40

В результаті просто посадив мене на 1годину 40 хв.
Я нерозумію як даний гравець получив із своєю максимальною некомпетентістю посаду капитана сбу ,через таких гравців які зловживають своїм службовим становищем просто нема охоти грати ... ТАЙМ КОДИ З ПОРУШЕНЯМИ НАДАВ!!!
5. Докази порушення (скріншот/відео):
6. Дата та тайм-код порушення:11.09.2026. Тайм коди 0:18, 0:30,0:40,2:11,2:26,4:54,6:09,7:12,8:40

Віталій Колодний

Адміністратор 02 Слідкуючий СБУ| Західна Україна😍
Адміністратор
Реєстрування
27 Кві 2026
Дописи
49
Реакції
38
Бали
55
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
В ході перегляду відео-доказу порушень від гравця Джессі Пінкмен [ 6871405 ] не виявлено.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі