Зачинено Безпридел

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
317
Реакції
361
Бали
123
Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм гравця:Андрій Харрісон
  2. Особистий нікнейм:Ілля Федосенко
  3. Суть скарги:Суть Скарги, Ми їхали по трасі Дніпро- Київ, До ВРУ. Але на мості Що біля Кончи-Заспи (Казіно). Сталося ДТП, але потім Андрій мене звинувачив у тому що я зробив ДТП, Хоча я не був Водієм, потім він почав казати чого я на нього наводжусь зброєю, хоча я не озвучив як дістав зброю, як наводжусь І почав Скандал. Я попросив У нього Посвідчення, По якій причині та яка стаття. На те він мовчав та взяв мене в кайдани та тільки тоді вже показав. Далі Чому Капрал був у Патрулі Сам? Хоча Дозволено тільки тоді Коли Робоча Змінас ЗАКІНЧЕНА. Далі я попосив Адвоката Державного. Адвокат сказав зв'язок, але він не сказав що приїде, 10-, Або не приїду. Натомість він вийшов з гри. Натомість Андрій Харрісон, "Зв'язок", прийняв вже як 10-4. І він відмовився мені пред'являти новго Адвоката. Далі Він сказав "По скільки Ви є Працівник Державної Струкутри, я можу вам пом'якшити покарання, та можу видати тільку 1 статтю на ваш вибір". Питання, це що за Рулетка обирай любу Статтю? Почав казати щось я по скаржусь вашій слідкуючій, не оффтоп, а у войс! Ну і головне: Тримав мене в кайданах 30 хвилин, а це є Порушення Правил Державних Органіаціях!
  4. Докази (скріншот/відео):Тик Нажаль чомусь друге відео не завантажується на Ютуб. Та по можливості можу вам відправити відео
  5. Дата порушення:07.07.2025

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю,

Ваше відео як доказ заблоковане, та немає змоги до перегляду.
1751924659049.png

[Зачинено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі