Розглянуто Безпричинне вбивство на АЗС | Ігор Дзюба [146926]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
105
Реакції
46
Бали
33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський [152685]

2. Нікнейм порушника:
Ігор Дзюба [146926]

3. Назва клану порушника:
[ PhAnToM ]

4. Суть скарги:
Перебував на АЗС, заправляв свій автомобіль. Після завершення заправки сів у машину та збирався виїжджати, ні з ким не конфліктував і нікого не провокував.

У цей момент до мене підбіг гравець Ігор Дзюба [146926] та без будь-якої IC / RP-причини почав стріляти по моєму автомобілю. Я вийшов з авто, після чого він відкрив вогонь уже по мені та вбив.

Жодної причини для агресії чи застосування зброї з його боку не було. Вважаю це грубим порушенням правил сервера.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
(
)

6. Дата порушення:
(13.01.2026. 22:14)

Валерія Гросман

ГС Неоф 01 на пенсії
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
1,650
Реакції
618
Бали
238
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу такий вердикт:

Гравець [146926] отримає покарання за Порушення Правил UKRAINE GTA
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. +
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. /jail 130
Гравець [152685] отримає покарання за Порушення Правил UKRAINE GTA
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо./jail 15

Клан PhAnToM отримує догану за Порушення Правил UKRAINE GTA 6.2.1. від лідера клану.[1/3] [0/2]

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі