Розглянуто Безпідставне звільнення з ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Черарі

Новий гравець
Реєстрування
4 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Для ЗГА
2. Роберт Черарі
3. Я 02.11.2025 р. благополучно влащтувався в НК ЗСУ на посаду рекрута, сумлінно виконував свої обов'язки, 04.11.2025 р. намагався отримати 2 порядкове звання "Солдат". Відповідно до системи підвищення розміщеного на форумі за адресою: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ЗСУ-Система-підвищення.328502/: успішно пройшов тест згідно правил. Далі подав заявку на отримання ролі у спец. зв'язку (Discord) . 04.11.2025 р. орієнтовно о 11 год. я намагався здати фіз бідготовку на території ВЧ та присягнути на вірність українському народу, зазначене я не зміг досягнути так як на території вч взагалі не було офіцерського складу та інструкторів. Далі 04.11.2025 р. за невідомих мені причин, мене звільнили з лав ЗСУ за причини WARN, хоча порушень з мого боку не було. Прошу відреагувати на дану скаргу, в повній мірі та неупереджено дослідити обставини даного факту та поновити мене на службу в ЗСУ.
4.
1.png
Без імені.png
3.png

5. 04.11.2025 р.

Вкладення

• 2.png
    2.png
    1,008.7 Кб · Перегляди: 29

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Ви перебували в AFK у формі. Раніше за це вам уже видавали покарання у вигляді кіку з сервера, у цьому випадку адміністратор помилково наклав на вас варн.
Покарання буде знято, у фракцію відновлено, при повторному порушенні - буде виданий варн.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі